wheter

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I gjashtë, 15 shtator 2014
  • Faqet : 464
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780702047466

3778 LEKË

Wheater’s Functional Histology, 6th Edition

  Edicioni i 6 i “Wheater’s Functional Histology” është një tekst konciz i shoqëruar nga qindra shkrime dhe imazhe të histologjisë. Ky best-seller mes studentëve do t’ju pajisë me të gjithë informacionin që ju nevojitet për të përfunduar me sukses kurset dhe provimet tuaja. • Njihuni me strukturën mikroskopike të indeve njerëzore dhe se si funksionon ajo. Në ndihmë do t’ju vijnë 900 imazhe histologjike dhe ilustrime me cilësi të lartë. • Mësoni si të aplikoni histologjinë në një kontekst klinik përmes mbulimit të kushteve klinike. • Arrini një kuptim të lartë të histologjisë përmes teksteve koncize e të thjeshta si dhe kapitujve që janë përditësuar tërësisht me studimet dhe zbulimet më të fundit.

3778 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

Edicioni i 6 i “Wheater’s Functional Histology” është një tekst konciz i shoqëruar nga qindra shkrime dhe imazhe të histologjisë. Ky best-seller mes studentëve do t’ju pajisë me të gjithë informacionin që ju nevojitet për të përfunduar me sukses kurset dhe provimet tuaja.
• Njihuni me strukturën mikroskopike të indeve njerëzore dhe se si funksionon ajo. Në ndihmë do t’ju vijnë 900 imazhe histologjike dhe ilustrime me cilësi të lartë.
• Mësoni si të aplikoni histologjinë në një kontekst klinik përmes mbulimit të kushteve klinike.
• Arrini një kuptim të lartë të histologjisë përmes teksteve koncize e të thjeshta si dhe kapitujve që janë përditësuar tërësisht me studimet dhe zbulimet më të fundit.

COD: 7. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion