Kopertina-'Neurologjia'-ballore (2)

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I pestë, 1 nëntor 2020
  • Faqet : 616
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-9928-4436-6-3

7500 LEKË

“Neurologjia dhe Neurokirurgjia të Ilustruara”

Botimi i pestë i “Neurologjia dhe Neurokirurgjia të Ilustruara” është përditësuar dhe rishikuar tërësisht, veçanërisht aty ku ka patur zhvillime në kuptueshmërinë e patogjenezës së sëmundjeve neurologjike dhe në menaxhimin neurologjik dhe neurokirurgjik të pacientëve. Libri përmban udhëzues klinikë aktualë, përfshirë rekomandimet nga Instituti Kombëtar për Shëndetin dhe Përsosmërinë Klinike (NICE) i Mbretërisë së Bashkuar. “Neurologjia dhe Neurokirurgjia të Ilustruara” është ideal për studentët e mjekësisë dhe mjekët e rinj. Dhënia e shumë informacioneve në mënyrë të qartë dhe me pak fjalë, por gjithëpërfshirëse, shoqërohet me ilustrime të qarta, që mbahen mend lehtësisht, duke ndihmuar qartësimin e disa temave në fushën mjekësore, të cilat studentët i shohin si të vështira dhe të pamundura për t’u përvetësuar. Thjeshtësia dhe qartësia e diagrameve të këtij teksti e përcjell informacionin në mënyrën më të memorizueshme se çdo tekst konkurrent. Nga recensionet e mëparshme: “...deri më tani, ky është libri më i mirë i neurologjisë me të cilin mund të përballet një student i mjekësisë.” Stu White në Gazetën e Spitalit St Mary “...libri më i vlefshëm, i rekomanduar për bibliotekën e çdo praktikuesi të mjekësisë.” J A S Hall në West Indian Medical Journal Titulli origjinal: “Neurology and Neurosurgery Illustrated”. Përkthimi në shqip u bë në bazë të kontratës me Elsevier. Redaktimin shkencor: në shqip, nga Mentor Petrela MD, Phd, Chv LH, PU -PH Fr, WANS, IFAANS.

7500 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 348. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion