farmacist klinik
farmacist klinik

DETAJET

3700 LEKË

Farmacisti klinik në menaxhimin e sëmundjeve të rrugëve të sipërme respiratore

Kolla, riniti dhe dhimbja e fytit, janë shenjat klinike karakteristike të sindromave të gripit. Këto simptoma përfaqësojnë kërkesat më të shpeshta për ndihmë që pacienti i drejton farmacistit, për një zgjidhje terapeutike. Qëllimi i kursit është t'i ofrojë farmacistit mjetin e duhur për një hetim të saktë anamneze, bazuar në njohuritë e ardhura nga evidenca të forta shkencore. Në veçanti, do të ilustrohet se si farmacisti mund të kryejë intervistën me pacientin në mënyrë që të veçojë çdo shenjë paralajmëruese (flamur të kuq) dhe karakteristikat klinike më të konsiderueshme për njohjen e saktë të problemit. Vëmendje e veçantë do t'i kushtohet gamës së gjerë të pajisjeve terapeutike të disponueshme në farmaci për trajtimin e këtyre simptomave, në varësi të intensitetit të tyre dhe në bazë të udhëzimeve më të mira. Menaxhimi i saktë i problemeve do të pasurohet më tej nga këshillat e çmuara që do t'i jepen pacientit mbi stilin e duhur të jetesës, higjienën dhe parandalimin shëndetësor, në mënyrë që të zbatojë më tej terapinë, të shpejtojë kohën e shërimit dhe të shmangë rrezikun e infektimit.

3700 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 0,00 out of 5)

PËRSHKRIMI

COD: AL-FKLINIK20. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion