murray

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tetë, qershor 2018
  • Faqet : 880
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-9928-4436-2-5

8480 LEKË

Mikrobiologjia Mjekësore, Edicioni i 8

Hidhini një sy Mikrobiologjisë Mjekësore, Edicioni i 8, për një njohje të plotë dhe klinikisht të rëndësishme të mikrobeve dhe sëmundjeve të tyre. Ky tekst i përmbledhur dhe i lehtë për t’u lexuar paraqet me saktësi themelet e mikrobiologjisë dhe imunologjisë – duke ju përgatitur në mënyrë efektive për kurset e tuaja, për testimet e më tej. Mbulimi i parimeve bazë, imunologjia, diagnoza laboratorike, bakteriologjia, virologjia, mykologjia dhe parazitologjia ju ndihmojnë në përvetësimin e informacioneve kryesore. Kapitujt e përditësuar plotësisht përfshijnë informacionin më të fundit për mikrobiomën humane dhe probiotikët/prebiotikët, duke përfshirë një kapitull të ri për Mikrobiomën Humane në Shëndet dhe në Sëmundje. Përmbledhjet e REJA të kapitujve bëjnë hyrjen e çdo kapitulli për mikrobet, duke përfshirë fjalët kyçe dhe linqet në tekstin e kapitullit që lidhet me to (në versionin eBook te Student Consult), duke ofruar një hyrje të saktë ose rishikim të përshtatshëm për çdo temë. Pyetjet rishikuese në fund të pjesës më të madhe të kapitujve (në versionin eBook te Student Consult) lidhin shkencën bazë me praktikën klinike për t’ju ndihmuar në kuptimin e rëndësisë klinike të mikroorganizmave të ekzaminuar. Rastet klinike ilustrojnë epidemiologjinë, diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve infektive, duke përforcuar një qasje klinike ndaj të mësuarit. Fotografitë klinike plot ngjyra, imazhet dhe ilustrimet do t’ju ndihmojnë të vështroni prezantimet klinike të infeksioneve. Tabelat përmbledhëse dhe box-et theksojnë konceptet kryesore, ndërsa çështjet e të mësuarit optimizojnë rishikimin e ekzaminimit. Aksesi online në tekstin e plotë, imazhet shtesë, 200 pyetje për vetëvlerësim, animacione të REJA dhe më shumë, janë të disponueshme nëpërmjet Student Consult. Versioni eBook Student Consult përfshihet në shitjen e librit. Kjo eksperiencë në eBook e zgjeruar ju lejon të kërkoni gjithçka që nga teksti, figurat, pyetjet e përditësuara, fjalët kyçe dhe referencat nga libri në një shumëllojshmëri pajisjesh.
Arrini leximin në nivelin tjetër me eBook të zgjeruar Imazhet e zmadhuara dhe karakteristikat përkatëse ju lejojnë të ndërveproni me dijet tuaja ashtu si kurrë më parë – nga Android™, iPhone®, iPad®, PC ose Mac®. Paguani eBook-un tuaj sot nëpërmjet StudentConsult.com!
•    I kërkueshëm Navigimi i hapur ju lejon të kërkoni dhe shfletoni përmbajtjen e librit. •    Portativ Integrimi pa ndërprerje, në kohë reale, ndërmjet pajisjeve ju lejon të hyni në përmbajtjen  online dhe offline. •    Mund të shpërndahet Karakteristikat e mediave sociale ju lejojnë të shpërndani shënime dhe nënvizime me përdorues të tjerë të Student Consult. •    I përjetshëm Mbajeni eBook-un tuaj përjetë. Shikoni për udhëzime sesi mund ta blini eBook-un tuaj në pjesën e brendshme të kapakut të përparmë. Përdorimi i edicionit aktual të versionit elektronik të këtij libri (eBook) është subjekt i termave të patransferueshme, licencës së limituar të garantuar në StudentConsult.com. Aksesi në eBook është i limituar për individin e parë që blen PIN-in, e ndodhur në brendësi të kapakut të këtij libri, në StudentConsult.com dhe nuk mund të transferohet në palë të tjera nga rishitja, huadhënia apo me mënyra të tjera.
Autorët: Murray, Rosenthal, Pfaller.
Redaktimi Shkencor: Prof. Linda Fuga, Prof. Dr. Andi Koraqi, Prof. Ass. Gentian Kasmi, Prof. Ass. Vjollca Duro.

8480 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 334. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion