Puno me ne

Kemi gjithmonë nevojë për bashkëpunëtorë të vlefshëm për të plotësuar stafin tonë të brendshëm. Nëse mendoni se keni aftësitë dhe eksperiencën e duhur në aktivitetet e rishikimit të teksteve, përkthimit, grafikës dhe programimit, plotësoni formularin në vijim dhe na dërgoni CV-në tuaj.

Emri *

Mbiemri *

E-mail*

Objekti

Kompetenca kryesore *
 Rishikimi i teksteve Përkthime Grafikë Programim

Mesazhi juaj*

Bashkëngjitni CV-në tuaj (pdf,doc,docx,odt,MAX 5MB)

Privatësia *