MEDICINE

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt,12 janar 2015
  • Faqet : 512
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-0723438649

4683 LEKË

Crash Course General Medicine

Duke u bazuar në suksesin e botimeve të mëparshme, ky vëllim i ri ofron një përmbledhje koncize të gamës së gjerë të mjekësisë së përgjithshme nga tiparet më të spikatura të marrjes së historisë dhe ekzaminimit klinik në hetime dhe menaxhim të mëtejshëm. Përparimi i mjekësisë dhe rritja e informacionit në dispozicion ku përfshihen zhvillimet kyçe të përzgjedhura me kujdes nga vitet e fundit të rëndësishme për kursin tuaj në mjekësinë klinike moderne. Kjo pasqyrë e qartë do të jetë e paçmueshme gjatë gjithë viteve të studimeve tuaja, deri në provimet finale si  dhe në vitet e para të praktikës suaj.  
  • Më shumë se 400 ilustrime,tabela dhe kuti paraqesin informacion klinik, diagnostik dhe praktik në një mënyrë të lehtë për t'u ndjekur
  • Qasja miqësore dhe e arritshme për këtë temë e bën mësimin veçanërisht të lehtë
  • Shkruar nga mjekët e rinj për studentët që kuptojnë presionet e provimit
  • Mbulimi i ngjeshur i lëndës mundëson 'fokus të mprehtë' dhe përdorim efikas të kohës gjatë përgatitjes së provimit

4683 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 340. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion