urologjia kop (1)

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : dhjetor, 2022
  • Faqet : 344
  • Formati : letër
  • ISBN : 9789928471611

5000 LEKË

Urologjia Shënime leksionesh botimi i shtatë

Urologjia, Shënime leksionesh përmban të gjitha njohuritë thelbësore për studentët e mjekësisë, mjekët e rinj dhe specializantët e urologjisë ose kirurgjisë urologjike. Duke e vendosur fort theksin mbi paraqitjen klinike, mbi procedurat dhe kirurgjinë, ai ofron një udhëzues të aksesueshëm dhe praktik për të gjitha situatat që mund të ndeshen në repartet shëndetësore. • Ilustrim i zgjeruar që demonstron qartë procedurat, patologjinë dhe fiziologjinë përkatëse. • Informacion i rëndësishëm i përmbledhur në paragrafët e pikave kyçe. • Pyetje-përgjigje vetëvlerësuese për të testuar dhe ndihmuar në konsolidimin e njohurive. Pavarësisht nëse jeni duke u përgatitur për punën tuaj të parë si urolog, ose kërkoni një referencë të shpejtë për të gjitha aspektet e sistemit, libri Urologjia, Shënime leksionesh ofron mbështetje thelbësore për të gjithë studentët, mjekët e rinj dhe kursantët e përfshirë në këtë specialitet. Seria “Shënime leksionesh” ofron një hyrje të përmbledhur, por të plotë, në fushat kryesore të kurrikulës universitare, duke mbuluar si shkencën bazë, ashtu edhe qasjet klinike që duhet t’i njohin të gjithë studentët e mjekësisë dhe mjekët e rinj. Librat e Edukimit Mjekësor Wiley-Blackwell janë krijuar për një audiencë të synuar. Të gjithë librat janë zhvilluar në bashkëpunim me studentët. Kjo do të thotë që librat tanë botohen duke të patur në mendje gjithmonë ty, studentin. Redaktimi shkencor: Doktor Shkencash Rezart Xhani  

5000 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 354. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion