15

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt, 20 qershor 2012
  • Faqet : 288
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723436249

4588 LEKË

Crash Course Nervous System, 4th Edition

Botimi i përditësuar i “Nervous System, 4th Edition” vjen me një vlerë të shtuar: ka trajtën e një kursi intensiv ku mund të kërkoni, rishikoni dhe të përdorni vlerësimin interaktiv për të testuar të kuptuarit tuaj. Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe kalojini me sukses provimet. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo tjetër e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikmëri nevojat tuaja. Ky vëllim është një themel i fortë në të kuptuarit e shkencës së neurologjisë dhe studimeve klinike të sistemit nervor. Duke filluar me "Objektivat e të mësuarit”, çdo kapitull ju ofron një mbulim të plotë të kurrikulës ndërkohë që shmang detajet e ngatërruara dhe të panevojshme.

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 14. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion