66

DETAJET

    Gjuha: ,
  • Botimi : Janar 2012
  • Faqet : 384
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9781437720013

6343 LEKË

“Before We Are Born: Essentials of Embryology and Birth Defects”, nga Drs. Keith L. Moore, T.V.N. Persaud dhe Mark G. Torchia, ju lejon të asimiloni në mënyrë të shpejtë konceptet më të rëndësishme që lidhen me këtë temë. Konciz dhe i pasur me ilustrime, ky libër mjaft i njohur ju jep njohuritë që ju duhen për embriologjinë në mënyrë shumë të efektshme dhe miqësore për lexuesin. Ju mund të kuptoni të gjitha përparimet e fundit në embriologji, duke përfshirë embryogenesis, shkaqet e defekteve në lindje dhe rolin e gjeneve në zhvillimin e njerëzve.

6343 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

ESENCIALET E EMBRIOLOGJISË DHE DEFEKTET E LINDJES

COD: 24. Kategoria: , .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion