Nën ofertë!
dentistria

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tetë, janar 2018
  • Faqet : 536
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9789928443618

9010 LEKË 7200 LEKË

RISI NË KËTË EDICION Dentistria Preventive është rishikuar me qëllim që të ofrojë një eksperiencë më të çmuar mësimdhënëse dhe mësimnxënëse. Ja disa përmirësime që kemi bërë:
  •  Një dizajn i ri plot me fotografi dhe ilustrime me ngjyra për të tërhequr vëmendjen e studentëve dhe për të përmirësuar eksperiencën mësimore në përgjithësi.
  •  Imazhe plotësuese janë përfshirë për të ndihmuar ata që do studiojnë me këtë libër, që të përfytyrojnë më mirë konceptet e paraqitura në tekst
  •  Kapitull i ri mbi influencat kulturore shëndetësore (Kapitulli 2) do të lejojë studentët që të informohen mbi mënyrën sesi diferencat kulturore mund të prekin kujdesin e higjienës dentare.
  • Tabela e përmbajtjes është riorganizuar në mënyrë që materiali të rrjedhë në një progresion logjikChristine Nielsen Nathe
Autorët: Norman O Harris,Franklin Garcia-Godoy,Christine Nielsen Nathe Redaktim Shkencor: Prof.Asoc. Dorjan Hysi Botuar nga Life SH.p.k pjesë e LSWR GROUP  

9010 LEKË 7200 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 179. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion