Krka-Logo

DETAJET

Gratis!

Pacienti me rrezik kardiovaskular. Nga parandalimi, te bashkëtrajtimi nutraceutik

Incidenca e patologjive kardiovaskulare dhe pasojat e tyre në shëndetin e përgjithshëm të popullsisë, e kanë bërë gjithnjë e më aktual rolin dhe mjetet e parandalimit kardiovaskular. Së fundi, përdorimi i synuar dhe i mbështetur nga evidenca shkencore i nutraceutikës moderne në fushën kardiovaskulare, e ka bërë jashtëzakonisht aktuale, si temën e parandalimit jo farmakologjik te subjektet në rrezik, ashtu edhe atë të bashkëtrajtimit me barna dhe integratorë, në një sërë situatash. Në veçanti, roli nutraceutik është hetuar dhe po hetohet ende për efektet e tij mbi kolesterolin (total dhe LDL), që njihet si faktori thelbësor i rrezikut për patologji kardiovaskulare me karakter hipertensiv, ishemik dhe trombotik...

Gratis!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: AL-CVD-nutra21. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion