PRIMARY

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I katërt, 17 shtator 2013
 • Faqet : 336
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0702051944

9370 LEKË

Clinical Procedures in Primary Eye Care, Expert Consult: Online and Print, 4th Edition

“Clinical Procedures in Primary Eye Care”  ju ndihmon të përvetësoni të gjitha njohuritë që ju nevojiten për të mbështetur pacientët optometrik. Ideale për studentët dhe praktikantët, kjo referencë optometrike e mirë organizuar dhe e hapur me shkrim, merr një qasje të thjeshtë, hap pas hapi, për të përshkruar procedurat primare të kujdesit parësor që do të hasni.
 • Diagnostifikoni dhe menaxhoni efektivisht pacientët tuaj me përshkrime të shkurtuara të teknikave optometrike më të shpeshta që hasen sot, mbështetur nga evidenca kërkimore.
 • Vizualizoni procedurat dhe çrregullimet e syrit sa më qartë që të jetë e mundur përmes fotografive me ngjyra të plota, diagrameve të syve dhe pllakave të ngjyrave.
 • Ofroni pacientëve tuaj  informacionin më të fundit mbi përdorimin e teknologjisë në praktikën klinike, si dhe udhëzime mbi praktikat e bazuara në dëshmi dhe përshtatjen e lenteve kontaktuese me presion.
 • Kuptoni se si ta trajtoni   pacientin  optometrik  nëpërmjet një seksioni të ri mbi Tomografinë e Koherencës Optike (OCT), përveç sugjerimeve të shumta se si të përshtatni disa teste për pacientët më të vjetër.
 • Hyni në përmbajtjen plotësisht të kërkueshme, videoklipe me ekran të gjerë dhe seksione testimi interaktive me fotografi online në www.expertconsult.com!

9370 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

PËRSHKRIMI

COD: 210. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion