41HL34RgRgL._SX389_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I pestë, 5 mars 2015
  • Faqet : 320
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780323286626

10258 LEKË

Anesthesia: A Comprehensive Review, 5th Edition

Nga shkencat bazë te anestezia e përgjithshme dhe konsideratat e nënspecialiteteve, ky botim ju përgatit për ekzaminimet e certifikuara dhe të ricertifikuara gjithashtu edhe për praktikën klinike. Një mijë pyetje plotësisht të përditësuara dhe të rishikuara – kontrolluar nga rezidentët Mayo – mbulojnë zbulimet dhe teknikat më të fundit në fizikë, biokimi dhe në pajisjet e anestezisë; barnat më të reja dhe kategoritë e tyre dhe informacionin më të fundit rreth të gjithë nënspecialieteteve të anestezisë. Shumë lehtë i aksesueshëm dhe konciz ky libër është burimi perfekt për të siguruar perfeksionimin e anesteziologjisë.

10258 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 111. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion