vascular

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë, 19 gusht 2013
  • Faqet : 624
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-0323045841

11752 LEKË

Vascular and Interventional Radiology, The Requisites (Expert Consult – Online and Print), 2nd Edition

Një vëllim që duhet të ruajë dobinë e tij për disa vite të ardhshme, si një abetare për trajnerët e radiologjisë si dhe praktikantët  në fillim të trajnimit të tyre të IR dhe si referencë për intervencionistët më me përvojë". Shqyrtuar nga Dr Simon Padley dhe Dr Narayanan Thulasidasan në emër të revistës RAD, prill 2015
  • Kuptoni bazat me një rishikim gjithëpërfshirës por të menaxhueshëm të parimeve dhe praktikave të radiologjisë vaskulare dhe intervenuese. Nëse jeni duke u përgatitur për provime ose një mjek që ka nevojë për një burim informacioni të konsultuar me shpejtësi,Vascular and Interventional Radiology”  është udhëzuesi juaj në këtë fushë.
  • Mësoni teknikat më të fundit për ndërhyrjet e kancerit në drejtim të mëlçisë; intervenimet arteriale dhe venoze duke përfshirë terapi të goditjes; embolizimi i kanalit torakal; ndërhyrjet arteriale periferike; intervenimet venoze për trombozë dhe refluks; procedurat e ablacionit perkutan; edhe me shume.
  • Përgatituni për provimin me shkrim dhe për praktikën klinike me informacione  kritike  mbi teknikat dhe procedurat ndërhyrëse.
  • Vini në dukje qartë gjetjet që ju do të shihni në praktikë dhe në provime me imazhe të gjalla me ngjyra të plota dhe imazhe të reja të kapitullit të enëve të gjakut.

11752 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 215. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion