DETAJET

3000 LEKË

Sëmundja e Parkinsonit

Kursi përbëhet nga 6 module që ilustrojnë të gjitha aspektet e Sëmundjes së Parkinsonit. Shpjegohen karakteristikat e përgjithshme të sëmundjes, epidemiologjia, etiologjia e patogjeneza dhe alterimet anatomo-patologjike. Përshkruhet simptomatologjia klinike, fazat progresive të sëmundjes, diagnostika instrumentale dhe shkallët e vlerësimit. Prezantohet aktualiteti i terapisë farmakologjike dhe jo farmakologjike, si dhe iu kushtohet vëmendje aspekteve mjeko-ligjore për këtë tipologji të sëmurësh.  

3000 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

Përgjigjet e pyetjeve mund të modifikohen deri në momentin që nuk është kompletuar testi dhe mundësia për t’i përsëritur ato është e pakufizuar.

COD: AL-PEF1501B. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion