valvular

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I katërt, 23 shtator 2013
 • Faqet : 488
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-1455748600

20708 LEKË

Valvular Heart Disease: A Companion to Braunwald’s Heart Disease, Expert Consult – Online and Print, 4th Edition

  “Valvular Heart Disease” i domosdoshëm për praktikën tuaj të përditshme siguron të gjitha njohuritë që ju nevojiten për t'u dhënë pacientëve tuaj diagnozat më të sakta, mundësitë më të mira të mundshme të trajtimit të sëmundjeve të zemrës.  
 • Përditësoni njohuritë tuaja rreth sëmundjeve të zemrës me kapituj krejt të rinj që mbulojnë anatomi 3-dimensionale të valvulave aortale dhe mitrale; faktorët klinikë dhe të rrezikut gjenetik për sëmundjen kalcifik të valvulave; vlerësimi i rrezikut për kirurgjinë e valvulës aortale dhe mitrale; procedurat e valvulave transcatheter të udhëhequr nga imazhi; koha optimale e ndërhyrjeve të valvulave; kirurgji inovative të valvulës.
 • Sigurimi i kujdesit të duhur për pacientët pediatrikë dhe shtatzënë me kapituj të fokusuar mbi nevojat unike të këtyre katigorive të veçanta.
 • Zbatoni qasjet më të mira mjekësore dhe kirurgjikale të sotme me një udhëzues të plotë dhe gjithëpërfshirës në fushën e sotme të trajtimeve klinike të sëmundjeve të zemrës.
 •  Zbatoni standardet më aktuale të praktikës me përmbledhje të udhëzimeve ACC / AHA dhe udhëzimeve të reja të sëmundjeve të zemrës nga sëmundjet e ESC në secilin kapitull.
 • Pamje të gjalla të anatomisë dhe mosfunksionimit të valvulave të zemrës, si dhe teknikave dhe procedurave të rëndësishme, në sajë të ilustrimeve të detajuara, imazheve të plota dhe video online.
 • Kërkoni tekstin e plotë dhe të gjitha imazhet në internet në Expert Consult.

20708 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 220. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion