respiratore

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë, 12 prill 2010
  • Faqet : 192
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-0702033704

5735 LEKË

The Respiratory System: Basic science and clinical conditions, 2e

"The Respiratory System",  tekst i integruar plotësisht mbi sistemin e frymëmarrjes përfshin anatominë, fiziologjinë dhe biokiminën e lidhur, të gjitha të paraqitura në një kontekst shumë të rëndësishëm klinik. Shumë të arritshme dhe të përshtatura për kurrikulat mjekësore moderne, vëllimet e serive vlerësohen gjerësisht nga një numër studentësh dhe profesionistësh të shëndetësisë.
  • Një nga shtatë vëllimet  e"System of the Body Series"
  • Teksti i përmbledhur mbulon anatominë, fiziologjinë dhe biokimin thelbësore në një mënyrë të integruar siç kërkohet nga kurset mjekësore me bazë sistemesh dhe problemesh.
  • Shkenca themelore paraqitet në kontekstin klinik në një mënyrë të përshtatshme për pjesën e hershme të kursit mjekësor.
 

5735 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 232. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion