nervus

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë, 25 mars 2010
  • Faqet : 336
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-0702033735

4477 LEKË

The Nervous System: Systems of the Body Series, 2e

"The Nervous System" ky është një tekst i integruar për sistemin nervor, që mbulon anatominë, fiziologjinë dhe biokimin e sistemit, të gjitha të paraqitura në një kontekst klinikisht relevante të përshtatshme për dy vitet e para të kursit të mjekësisë.
  • Një nga shtatë vëllimet e "System of the Body Series"
  • Teksti i përmbledhur i cili mbulon anatominë, fiziologjinë dhe biokimin thelbësore në një mënyrë të integruar siç kërkohet nga kurset mjekësore me bazë sistemesh dhe problemesh.
  • Shkenca bazë është paraqitur në kontekstin klinik në një mënyrë të përshtatshme për pjesën e hershme të kursit mjekësor.
 

4477 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 227. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion