6

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tretë, 6 shkurt 2014
  • Faqet : 304
  • Formati : Letër.
  • ISBN : 9780723436508

4588 LEKË

Crash Course Obstetrics and Gynaecology, 3rd Edition

Edicioni i tretë i “Obstetrics and Gynaecology” vjen me një vlerë të shtuar: ka trajtën e një kursi intensiv ku mund të kërkoni, rishikoni dhe përdorni vlerësimin interaktiv për të testuar të kuptuarit tuaj. “Obstetrics and Gynaecology, 3rd Edition” është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimeve! Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe kalojini me sukses provimet. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo tjetër e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikëri nevojat tuaja. Specialiteti kryesor i obstetrikës dhe gjinekologjisë evoluon vazhdimisht, duke kombinuar komponentët mjekësore, kirurgjikalë dhe të praktikës. Ky vëllim shterues ofron një qasje koncize, logjike dhe të ndjeshme ndaj temave kryesore të kësaj fushe të veçantë, duke i ndërthurur me udhëzimet më të fundit nga RCOG dhe NICE.

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 6. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion