9781437715606

DETAJET

    Gjuha: ,
  • Botimi : I nëntëmbëdhjetë. 23 shkurt 2012
  • Faqet : 2152
  • Formati : letër. Përmasat: 276 X 216
  • ISBN : 9781437715606

21195 LEKË

Edicioni i 19 i “Sabiston Textbook of Surgery” është baza juaj më e besueshme për vendimet kirurgjikale. Sjell të rejat më të fundit nga shkenca dhe ato që ndikojnë në planifikimin e trajtimin e rasteve që merrni përsipër. Ky libër është një pikë referimi e vlerësuar nga mjekët më në zë të fushës që do t’ju ndihmojë të bëni zgjedhje të mirë-informuara, në mënyrë që të mund të garantoni rezultate më të mira për çdo pacient.

21195 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

BAZAT BIOLOGJIKE TE PRAKTIKES MODERNE KIRURGJIKALE

COD: 22. Kategoria: , .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion