41BHrufSN8L._SX458_BO1,204,203,200_
41BHrufSN8L._SX458_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : 12 shtator 2015
  • Faqet : 1690
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9788821440861

12289 LEKË

ROBBINS – KUMAR & KLATT – Cofanetto: Il manuale di patologia generale e anatomia patologica, Test di autovalutazione per superare l’esame

I besueshëm, aktual dhe i kompletuar, ky libër ka mbërritur në edicionin e nëntë të tij. Kuptimi i mekanizmave të sëmundjes bazohet gjithmonë e më shumë në shkencat bazë. Autorët, në vijim të morfologjisë, i kanë dedikuar një hapësirë të gjerë biologjisë qelizore dhe molekulare plus gjenetikës, instrumente tashmë të domosdoshëm për të hetuar patogjenezën e sëmundjeve të ndryshme dhe marrëdhëniet klinike. Teksti ka mbajtur strukturën në dy vëllime, ku i pari i dedikohet patologjisë së përgjithshme dhe i dyti sëmundjeve të organeve dhe aparateve. Përmbajtja e vëllimit të parë është riorganizuar dhe është futur një kapitull i ri i biologjisë qelizore. - Është rishkruar plotësisht pjesa mbi inflamacionin dhe rigjenerimin indor duke shtjelluar argumentin në një kapitull të vetëm. - Kapitulli 7 është përditësuar duke përfshirë biologjinë e tumoreve. - Kapitulli 8 rreth mëlçisë është riorganizuar dhe zgjeruar duke përfshirë diskutimin mbi bazat molekulare të fibrozës hepatike. - Grafikë e re që parashikon futjen e kutizave kushtuar morfologjisë dhe koncepteve kyçe. - Përfshihet në KUTI libri për Testin e vetëvlerësimit, të dispunueshëm edhe online.    

12289 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 161. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion