19

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tretë, 7 gusht 2013
  • Faqet : 256
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723436317

4588 LEKË

Crash Course Rheumatology and Orthopaedics, 3rd Edition

Botimi i 3-të i “Rheumatology and Orthopaedics” vjen me një vlerë të shtuar: ka trajtën e një kursi intensiv ku mund të kërkoni, rishikoni si dhe të përdorni vlerësimin interaktiv për të testuar të kuptuarit tuaj. Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe arrini sukses në provime. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo tjetër e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikëri nevojat tuaja. Problemet e sistemit muskuloskeletor përfaqësojnë një sfidë domethënëse në kujdesin parësor dhe dytësor, të lidhur edhe me një popullsi në plakje, epideminë e obezitetit dhe pjesëmarrjen aktive në sporte. Është e pashmangshme që të gjithë mjekët duhet të menaxhojnë pacientë me probleme ortopedike dhe reumatologjike. Mjekësia muskuloskeletore është një fushë me një evoluim të shpejtë drejt shumë kërkimeve klinike dhe shkencore. Ky botim i ri i shkëlqyer ofron një pasqyrë të qartë dhe koncize të sëmundjeve që prekin sistemin muskuloskeletor dhe trajtimeve të tyre.

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 17. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion