27

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt, 4 korrik 2013
  • Faqet : 320
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723436362

4588 LEKË

Crash Course Psychiatry, 4th Edition

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

Edicioni i katërt i “Psychiatry” është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimit! Në këtë kurs intensiv gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe kalojini me sukses provimet. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo tjetër e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikëri nevojat tuaja.
Psikiatria mbart një grup sfidash unike dhe ndonjëherë të frikshme për ata që i afrohen specialitetit për herë të parë. Botim i katërt i “Psychiatry”, i rishikuar që në thelb, ofron një aset të plotë e të detajuar në këtë fushë magjepsëse. Ideal edhe për ata që ushtrojnë profesionin në pavjone, klinika apo në praktikën e përgjithshme, ky libër ofron ndihma e këshilla praktike që ju udhëheqin drejt vlerësimeve sistematike, diagnostikimit racional dhe planeve të bazuara në menaxhimin e evidencave.

COD: 27. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion