26

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt, 2013
  • Faqet : 328
  • Formati : letër
  • ISBN : 9780723436355

4588 LEKË

Crash Course Paediatrics, 4th Edition

Edicioni i përditësuar' i “Paediatrics” është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimit! Në këtë kurs intensiv gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe kalojini me sukses provimet. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo tjetër e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikëri nevojat tuaja. Duke u bazuar në suksesin e botimeve të kaluara, kursi intensiv “Paediatrics” edicioni i 4-t ofron një përmbledhje koncize dhe shumë praktike të këtij specialiteti kryesor. Ai është përpiluar me kujdes për të plotësuar nevojat e studentëve në vitet universitare, por gjithashtu është një ndihmë e paçmueshme për mjekët specializantë që do të nisin karrierën e tyre në pediatri.

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 26. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion