51MDddlxP0L._SX394_BO1,204,203,200_ (1)

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë,1 dhjetor 2013
  • Faqet : 720
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9788879597975

10260 LEKË

“Prometheus. Atlante di anatomia” propozohet si një ndihmë e çmuar për përgatitjen e studentit dhe përbën një udhëzues praktik në njohjen e bazës së anatomisë. Në këtë botim të ri, qëllimi i autorëve është ofrimi i informacioneve të azhornuara, të plota dhe të përshtatshme për studimin e anatomisë njerëzore. Trajtimi i çdo pjese nis me përshkrimin e anatomisë së sipërfaqes dhe vijon me strukturën skeletore, muskujt, enët e gjakut dhe nervat nëpërmjet prezantimit topografik të rajonit në kompleksitetin e tij dhe në raport me rajonet e tjera anatomike. Çdo tabelë shoqërohet nga një përshkrim i pasuruar me referime klinike esenciale: teksti është i pajisur me imazhe klinike dhe diagnostike, si radiografi, RM, TC dhe endoskopi. Për nga imazhet dhe mënyrën se si ato janë të organizuara kjo vepër vendoset sigurisht në radhët cilësore të bibliografisë që është aktualisht e disponueshme.

10260 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 83. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion