51IHb5VbrcL._SX367_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tretë, 22 Maj 2014
  • Faqet : 464
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780702054082

6883 LEKË

Clinical Obstetrics and Gynaecology, 3rd Edition

Kudo që ju studioni ose praktikoni obstetri dhe gjinekologji, një njohje e mirë e aspekteve klinike do të përforconte të kuptuarin tuaj për specialitetet dhe do të maksimizonte aftësinë tuaj për të bërë diferencën në kujdesin e femrës dhe të foshnjave. Një shoqërues i mirë për “Kumar and Clark’s Clinical Medicine”, ky edicion i ri vazhdon të mundësojë bazat dhe një kornizë të shkëlqyer për qasjen e problemeve klinike në obstetri dhe gjinekologji. “Clinical Obstetrics and Gynaecology” është një zgjedhje e përkryer për studentët e interesuar që kërkojnë hapat e parë në përftimin e njohurive të thella dhe të përmbledhura mirë të Obstetrikës dhe Gjinekologjisë ose për ata që njëkohësisht kërkojnë të përforcojnë njohuritë e fituara në pavione me një libër të shkruar mirë, mrekullisht të ilustruar dhe të strukturuar në mënyrë të dobishme.

6883 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

I ilustruar më së miri me vizatime me konture e ngjyra të qarta dhe fotografi me ngjyra.

Tabela dhe kutiza përmbledhëse përgjatë librit.

Kutiza me pikat kryesore në fund të çdo kapitulli.

Informacionet më të fundit statistikore dhe gjenetike.

Qasje largpamëse të obstetrikës dhe gjinekologjisë.

Kutiza historike dhe etike përgjatë librit.

I organizuar në tre paragrafë: Fundamentals, Gynaecology and Pregnancy and the puerperium.

Paragraf i ri për shëndetin seksual dhe riprodhues.

Kapitull i ri për kirurgjinë në një linjë me RCOG undergrad curriculum.

Kapitull për anestezinë tërësisht i ripunuar.

Mbulim më i gjerë i shtatzënisë ektopike dhe abortin.

Rishikuar dhe përditësuar plotësisht i gjithë libri.

COD: 103. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion