28

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt, 29 gusht 2013
  • Faqet : 320
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723436478

4588 LEKË

Crash Course Neurology, 4th Edition

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

Edicioni i 4-të i “Neurology” vjen me një vlerë të shtuar: ka trajtën e një kursi intensiv ku mund të kërkoni, rishikoni dhe të përdorni vlerësimin interaktiv për të testuar të kuptuarit tuaj. “Neurology 4th Edition” është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimeve! Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe kalojini me sukses provimin. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo tjetër e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikmëri nevojat tuaja.
Neurologjia mbetet një fushë integrale brenda kurrikulës mjekësore dhe praktikës klinike. Ky vëllim ofron një qasje logjike për kuptimin e koncepteve themelore që përbëjnë bazën kushteve të zakonshme neurologjike dhe reflekton përparimet domethënëse në diagnostikimin dhe menaxhimin e tyre. Ofron një përmbledhje koncize të histologjisë, ekzaminimit dhe studimeve në neurologji; analiza dhe diagnoza të diferencuara të simptomave të zakonshme të paraqitura, si dhe karakteristikat klinike e menaxhimi i çrregullimeve neurologjike të rëndësishme.
Kursi intensiv “Neurology” ofron një bazë të fortë jo vetëm studentët e mjekësisë që përgatiten për provime dhe punime pasuniversitare, por është gjithashtu një referencë e shkëlqyer për ata që punojnë në spitale dhe bëjnë praktikën e përgjithshme.

COD: 28. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion