corso comunicazionemedico-paziente

DETAJET

3600 LEKË

Komunikimi mjek-pacient: raporti efikas (R2015)

Kursi, i cili fillon me analizën e situatës aktuale të raportit midis mjekut dhe pacientit, analizon dinamikat që drejtojnë marrëdhëniet ndërpersonale dhe vëzhgon më në thellësi teknikat e të dëgjuarit aktiv dhe qëndrimet e duhura për t’i thënë pacientit patologjinë që ka në mënyrën më funksionale të mundshme, duke marrë në konsideratë që asnjë njeri nuk ngjason me tjetrin dhe është e nevojshme që mjeku të dijë të përshtatet me sjelljet e tij në funksion të konteksteve dhe të bashkëbiseduesve me të cilët ndërvepron

3600 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: AL-PNL151RR. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion