51w8Iq-CqhL._SX389_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tetë, 22 tetor 2015
  • Faqet : 573
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-8821444319

4293 LEKË

Immunologia Cellulare E Molecolare 8E Inter Edit.

Vëllimi për të kuptuar imunologjinë, i publikuar vetëm tre vjet pas botimit të mëparshëm, vazhdon traditën e filluar që në vitin 1991 me edicionin e parë në gjuhën angleze. Merr në shqyrtim provat më të fundit shkencore dhe përbëhet nga azhornime konstante të lidhura me transformimet reale të fushës, të cilat përqendrohen në një tekst të plotë dhe tejet të qartë. Ndër karakteristikat që e veçojnë vëllimin dhe shoqërojnë studentin gjejmë diagrame, ilustrime, një fjalor të dobishëm dhe suportin online të mundësuar nga testet e vetëvlerësimit.

4293 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 113. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion