51aovLMd1mL._SX388_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I njëzet e pesë, 7 shtator 2015
  • Faqet : 3024
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9781455750177

16603 LEKË

Goldman-Cecil Medicine, 2vol-set, 25th edition

Që nga viti 1927, "Goldman-Cecil Medicine" ka qënë një ndër burimet më ndikuese në mjekësinë botërore. Në edicionin e tij të 25-të ky botim siguron një informacion edhe më të gjerë në trajtimin e çdo rasti të marrë. Botimi ofron përditësime të vazhdueshme që integrohen me punët e fundit kërkimore duke siguruar një përmbajtje po aq aktuale si në ditën e parë të publikimit të tij. "Goldman-Cecil Medicine" ofron udhëzime të paanshme në vlerësimin dhe menaxhimin e çdo gjendjeje mjekësore në fushën e mjekësisë moderne. Një botim praktik, i mirë organizuar, referenca të bazuara në dëshmi dhe një përmbajtje e fuqishme interaktive kombinohen fuqishëm duke e bërë këtë botim sa më dinamik dhe me zgjidhje të shpejta të problemeve të pacientit.

16603 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

PËRSHKRIMI

COD: 91. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion