ethics

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I dytë,12 janar 2015
 • Faqet : 216
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0723438656

4683 LEKË

Crash Course Medical Ethics and Sociology

  Rëndësia e etikës dhe sociologjisë si e aplikuar nuk mund të nënvlerësohet, brenda programit mjekësor dhe praktikës klinike moderne. Studentët e mjekësisë dhe mjekët e rinj pritet të merren me situata klinike të reja dhe problematika në një mënyrë të arsyetuar, profesionale dhe sistematike. Ky vëllim, i cili përbën planin mësimor të rishikuar në Medical Ethics and Law, do të jetë një shoqërues i domosdoshëm për studentët.  
 • Më shumë se 80 line artworks, tabela dhe kuti paraqesin informacion klinik, diagnostik dhe praktik në një mënyrë të lehtë për tu ndjekur
 • Qasja miqësore dhe e kuptueshme e bën mësimin veçanërisht të lehtë
 • Shkruar nga mjekë të rinj që kuptojnë presionet e provimit
 • Mbulimi i ngjeshur i subjektit mundëson 'fokus të mprehtë' dhe përdorim efikas të kohës gjatë përgatitjes së provimit
 • Seksioni i vetëvlerësimit i përditësuar plotësisht për të pasqyruar kërkesat aktuale të provimit

4683 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 339. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion