cornary

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I parë, 5 gusht 2013
  • Faqet : 256
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-1455707645

16166 LEKË

Coronary Stenting: A Companion to Topol’s Textbook of Interventional Cardiology: Expert Consult – Online and Print, 1e

Ky libër gjithëpërfshirës i përditësuar i kardiologjisë ju mundëson të dhënat më të fundit mbi efikasitetin dhe sigurinë si dhe aplikacionet klinike në stentimin koronar. "Ky libër ju udhëzon në çdo gjë që ju duhet të dini”
  • Aritja e rezultateve optimale dhe minimizimi i komplikimeve me udhëzime të ekspertëve më të mëdhenj dhe shkrimtarët në fushën e kardiologjisë.
  • Zbatimi i njohurive më të fundit mbi temat kryesore të tilla si dizajni i stentit të drug-eluting; interpretimi i duhur i testeve klinike të randomizuara dhe studimet e efektivitetit krahasues të stenteve koronare, ultratinguj intravaskular dhe tomografi optike koherence për të optimizuar zgjedhjen e lesionit dhe implantimin e stentit; qasjet anterografike dhe retrograde ndaj okluzioneve kronike totale.
  • Shpejt dhe lehtë gjeni informacionin e stenting koronare që ju nevojitet në sajë të kapitujve me cilësi të lartë dhe ilustrimeve me ngjyra të plota me cilësi të lartë që përfshijnë të dhënat më të fundit të testimit klinik në rekomandimet për zgjedhjen e duhur të pacientit dhe pajisjes.
  • Qasja në internet me tekst plotësisht të kërkueshëm, imazhe të shkarkueshme  në Expert Consult.
       

16166 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 215. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion