netter

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I pestë, 6 mars 2016
  • Faqet : 624
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-8821441912

10000 LEKË

Atlante di anatomia umana

Një format i ri praktik. F.H Netter, më i famshëmi ndër modelet  anatomike të shekullit të 20-të, kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë një pikë referimi për të gjithë studentët e mjekësisë. Prej  më shumë se dhjetë vjetësh,  ky vëllim prestigjioz mbështetet në bashkëpunimin e projektuesve të rinj të cilët, duke qëndruar besnikë ndaj parimeve të autorit, propozojnë tabela gjithnjë e më të detajuara nën  dritën e evolucionit të vazhdueshëm të shkencës mjekësore.
  • Tabela të reja  përmbledhëse
  •  Raste klinike,
  •  Pyetje autovlerësimi,
  • Përmbajtje të anatomisë radiologjike.

10000 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 342. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion