endo

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë, 13 maj 2010
  • Faqet : 192
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-0702033728

4477 LEKË

The Endocrine System: Systems of the Body Series, 2e

"The Endocrin System: Systems of the Body Series" është një libër i integruar për sistemin endokrin, që mbulon anatominë, fiziologjinë dhe biokimin e sistemit, të gjitha të paraqitura në një kontekst klinikisht relevante të përshtatshme për dy vitet e para të kursit të mjekësisë. Një nga shtatë vëllimet në serinë "Systems of the Body" Teksti i përmbledhur mbulon anatominë, fiziologjinë dhe biokimin thelbësore në një mënyrë të integruar siç kërkohet nga kurset mjekësore me bazë sistemesh dhe problemesh. Shkenca themelore paraqitet në kontekstin klinik në një mënyrë të përshtatshme për pjesën e hershme të kursit mjekësor.  

4477 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 229. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion