4103j-95VQL._SX353_BO1,204,203,200_ (1)

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I gjashtë. 29 maj 2012
  • Faqet : 568
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780323083331

17140 LEKË

Sturdevant’s Art and Science of Operative Dentistry, 6th Edition

Ky libër paraqet një pamje gjithëpërfshirëse të stomatologjisë operative, duke ju ndihmuar që të zotëroni në mënyrë sa më të plotë bazat dhe procedurat e stomatologjisë tonike dhe preventive në marrjen e vendimeve të informuara për zgjidhjen e nevojave të pacientit. Teksti në tërësi është i mbështetur në humultime të gjera klinike dhe laboratorike si dhe i përshtatur në ndërthurjen e bazës teorike me atë praktike.

17140 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 69. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion