17

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt, 29 gusht 2013
  • Faqet : 288
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723436270

4588 LEKË

Crash Course Respiratory System, 4th Edition

Edicioni i 4-t i “Respiratory System” është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimit! Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe kalojini me sukses provimet. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo tjetër e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikëri nevojat tuaja. Esencial në mjekësinë respiratore ky kurs intensiv ofron një rrugëtim koherent nga bazat e shkencës në vlerësimet klinike deri në patologjitë e frymëmarrjes. Përfshirja e kujdesshme e referencave dhe udhëzimeve më të fundit do t'ju mundësojë që të lidhni shpejt aspektet kyçe të shkencës dhe mjekësisë klinike të mbështetur në dëshmi të sigurta. Nëse jeni duke u përgatitur për provimet finale ose jeni duke kërkuar për informacion klinik me një fokus në fiziologjinë patologjike, ky botim i ri është për ju!

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 15. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion