farmacology

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt,12 janar 2015
  • Faqet : 100
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-0723438519

4683 LEKË

Crash Course: Pharmacology

Ky libër vjen për lexuesin përmes parimeve themelore të farmakologjisë në një format gjithëpërfshirës por konciz. Baza molekulare e farmakologjisë, medikamentet  dhe receptorët, farmakokinetika dhe ndërveprimet e medikamenteve janë të gjitha të konsideruara, së bashku me përfshirjen e udhëzimeve dhe rekomandimeve më të reja për medikamentet. Secili kapitull nis me një sërë objektivash të të mësuarit. Libri gjithashtu përmban një pjesë të gjerë të vetëvlerësimit të MCQ-ve, pyetje të shkurtra për lexuesin për të përcaktuar boshllëqet në njohuri dhe për t'u përgatitur për provime.
  • Siguron programin e provimit!
  • Shkruar nga studentët e mjekët e rinj të cilët me të vërtetë e kuptojnë situatën e provimit
  • Këshilltarët e Lartë të Fakultetit sigurojnë saktësinë e plotë të tekstit
  • Seksioni i vetëvlerësimit është përditësuar plotësisht për të pasqyruar kërkesat e reja requirements - helps ju ndihmon të maksimalizoni notën tuaj
 

4683 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 337. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion