Krka-Logo

DETAJET

Gratis!

Nutraceutikët për menaxhimin e hipertensionit arterial dhe simptomat e lidhura me insuficiencën kardiake

Trajtimi i hipertensionit arterial dhe insuficiencës kardiake është kodifikuar nga protokollet terapeutike shumë të sakta të Mjekësisë së Bazuar në Evidenca (EBM). Objektivi i parë i këtij kursi është të ndihmojë në identifikimin e atyre suplementeve nutricionale që mund të kenë efekt pozitiv në kontrollin e presionit të gjakut, duke lehtësuar kontrollin përpara marrjes së medikamenteve, ose njëkohësisht me terapinë konvencionale përpara se të rriten dozat ose numri i molekulave të përdorura. Objektivi i dytë është identifikimi i suplementeve ushqimore që mund të lehtësojnë simptomat më të bezdisshme që lidhen me insuficiencën kardiake, kur ato mbeten, pavarësisht terapisë farmakologjike të konsoliduar.

Gratis!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: AL-NUTRA-tension. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion