neuro

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I tretë, 25 nëntor 2015
 • Faqet : 496
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0323265119

6855 LEKË

Netter’s Atlas of Neuroscience, 3rd Edition

”Netter's Atlas of Neuroscience”  kombinon ilustrimet didaktike të Dr. Frank Netter me një tekst të  ngjeshur si dhe pikat klinike, duke ofruar një udhëzues shumë orientues klinik për temat më të rëndësishme në këtë fushë. Përmbajtja e organizuar logjikisht paraqet neuroscience nga tre perspektiva: një përmbledhje e sistemit nervor, neuroscience rajonale dhe sistemike, duke ju mundësuar të rishikoni strukturat nervore komplekse dhe sistemet nga kontekste të ndryshme.
 • Mbulimi i neuroshkencave rajonale dhe sistematike ju lejon të mësoni strukturën dhe funksionin në kontekste të ndryshme dhe të rëndësishme.
 • Kombinon saktësinë dhe bukurinë e ilustrimeve të stilit Netter për të nxjerrë në pah konceptet kyçe neuroanatomike dhe korrelacionet klinike.
 • Reflekton kuptimin e tanishëm të komponentëve nervorë dhe indeve mbështetëse, rajoneve dhe sistemeve të trurit, palcës kurrizore dhe periferisë.
 • Vizatimet unike informative ofrojnë një pasqyrë të shpejtë dhe të pakrahasueshme të anatomisë, funksionit dhe rëndësisë klinike.
 • Formati i ngjeshur dhe i dobishëm përdor tabelat dhe tekstin e shkurtër për të ofruar informacion të lehtë "at-a-glance".
 • Ofron një pasqyrë të karakteristikave bazë të palcës kurrizore, trurit dhe sistemit nervor periferik, vaskulaturës, meninges dhe lëngut cerebrospinal, dhe zhvillimin themelor.
 • Rritja e pikave klinike - nga çrregullimet e gjumit dhe inflamacionet në CNS deri te biologjia e konfiskimeve dhe mekanizmat e Alzheimerit - ofrojnë njohuri koncize që lidhin neuroscience bazë dhe aplikimin klinik.
 • Mikrofotografitë, imazhet radiologjike dhe seksionet e ngjyrosura  plotësojnë ilustrimet për një kuptim gjithëpërfshirës vizual.

6855 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 225. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion