2

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I shtatë, 3 prill 2014
  • Faqet : 784
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9781455759804

8640 LEKË

Nelson Essentials of Pediatrics, 7th Edition

Burim zgjedhjeje për qendrat pediatrike, praktikantët dhe organizuesit e provimeve, “Nelson Essentials of Pediatrics, 7th Edition” ofron një panoramë të përgjithshme të njohurive bazë në pediatri. Me një përmbajtje të ngjeshur dhe një target të përcaktuar, libri fokusohet në rritjen dhe zhvillimin normal gjatë fëmijërisë, si dhe në diagnozën menaxhimin dhe parandalimin e sëmundjeve të zakonshme pediatrike. “Nelson Essentials of Pediatrics” është referenca ideale mjekësore për studentët, qendrat pediatrike, infermierët praktikantë dhe asistentët mjekësorë.

8640 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 2. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion