21

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I pesëmbëdhjetë, 4 nëntor2011
  • Faqet : 1180
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723437314

17386 LEKË

Sobotta Atlas of Anatomy Package, 15th ed., English/Latin

“Sobotta – Atlas of Human Anatomy” libri që teston të mësuarit tuaj në anatomi, përmban terminologji në gjuhën latine dhe angleze dhe është përshtatur veçanërisht për nevojat e studentëve të mjekësisë paraklinike. Që në fillim libri përqendrohet në testimin e njohurive tuaja. Koncepti i ri i studimit në këtë libër thjeshton të kuptuarit dhe të lexuarit: Legjendat pëshkruese e ndihmojnë studentin të identifikojë karakteristikat më të rëndësishme të imazheve. Shembujt klinikë paraqesin detajet anatomike në një kontekst më të gjerë dhe të gjitha ilustrimet janë optimizuar në maksimum. Paketa “Sobotta” përfshin: Vëllimi 1: Anatomia e Përgjithshme dhe Sistemi Muskuloskeletor Vëllimi 2: Organet e Brendshme Vëllimi 3: Koka, Qafa dhe Neuroanatomia Tabela të Muskujve, Lidhjeve dhe Nervave. Të gjitha imazhet e këtij edicioni janë të një cilësie shumë të lartë.

17386 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 19. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion