SOFT

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I dytë, 10 tetor 2015
 • Faqet : 800
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0323376754

31900 LEKË

Diagnostic Pathology: Soft Tissue Tumors, 2nd Edition

“Diagnostic Pathology:Soft Tissue Tumors” e mbushur me imazhe me rezolucion më të lartë se botimi i mëparshëm, më shumë se 2.000 imazhe të cilat përshkruajnë  qartë jo vetëm tiparet kryesore të secilit tumor, por edhe grupin e gjerë të varianteve histologjike.
 • Karakteristikat referuese të ruajtjes së kohës përfshijnë tekstin në, një shumëllojshmëri tabelash të të dhënave të testimit, si dhe fakte kyçe në çdo kapitull.
 • Përmbajtja e përditësuar në tërësi me një theks të veçantë në informacionin praktik që ndihmon drejtpërdrejt në bërjen dhe mbështetjen e një diagnoze.
 • Imazhe histologjike me cilësi të lartë dhe të përshkruara me kujdes, që paraqesin karakteristika unike, sigurojnë një fotodokumentim të gjerë të spektrit të larmishëm të tumoreve mesenchymale dhe varianteve të tyre morfologjike.
 • Mbulimi i përditësuar i skemës së fundit të klasifikimit të tumorit të WHO-së, pasurimin e të dhënave të reja në këtë fushë, si dhe antitrupa të rinj për  të diagnostikuar testet molekulare.
 • Seksionet hyrëse përfshijnë kapituj të rinj "Qasja në diagnozë" që ju ndihmojnë për të diagnostikuar me sukses tumoret sfiduese të indeve të buta përmes njohjes së modelit të veçantë të rritjes arkitekturore dhe karakteristikave histologjike.
   

31900 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 221. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion