pp

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt, 2013
  • Faqet : 256
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723436324

4588 LEKË

Crash Course Cardiology, 4th Edition

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

Kursi intensiv “Cardiology, 4th Edition”, është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimeve! Është një vëllim unik i cili përfshin temat klinike kryesore të të gjithë programit mjekësor. Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe arrini suksesin në provime. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo tjetër e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikëri nevojat tuaja.
Kardiologjia është një specialitet jetësor dhe dinamik që kombinon historikun e sëmundjeve dhe ekzaminimin klinik me një gamë të gjerë studimesh dhe ndërhyrjesh praktike. Specialiteti evoluon vazhdimisht dhe përparon në diagnostikim, teknologji dhe terapi, të cilat reflektohen tërësisht në këtë edicion të rishikuar. Në përputhje me pjesën tjetër të serisë së botimeve, materiali i këtij vëllimi është bashkëkohor, ndërsa përmbajtja plotësisht e kuptueshme dhe me informacione gjithëpërfshirëse.

COD: 25. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion