clinical

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt,30 janar 2014
  • Faqet : 544
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-1455704125

12985 LEKË

Clinical Cases in Anesthesia, Expert Consult – Online and Print, 4th Edition

"Clinical Cases in Anesthesia". Ky tekst i shqyrtimit të anestezisë gjithëpërfshirëse dhe aktuale paraqet studimet e rasteve që paraqesin gjendjet klinike më të zakonshme të sotme, duke ju pajisur për të zotëruar protokollet e trajtimit më të fundit të anestezisë dhe udhëzimet e praktikës dhe për të arritur rezultatin tuaj më të mirë.  
  • Mësoni zgjidhjet më praktike për problemet bashkëkohore dhe kuptoni parimet përkatëse shkencore dhe klinike, nëpërmjet studimeve të rasteve aktuale të paraqitura në një format të dobishëm të Q & A.
  • Studimi në lëvizje! Shfletoni përmbajtjen e plotë në internet në www.expertconsult.com!
  • Rishikoni njohuritë më të fundit me mbulimin e azhornuar të sistemit kardiovaskular, të frymëmarrjes dhe të sistemit nervor qendror, abdomen, traumave dhe seksioneve të kujdesit pas anestezisë; dhe një seksion krejtësisht të ri për kujdesin kritik.
  • Qëndroni në krah të opsioneve të fundit të trajtimit, udhëzimeve të praktikës dhe informacionit të farmakologjisë me përditësime gjithëpërfshirëse.

12985 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 182. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion