anesthesia

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I dytë, 23 mars 2013
 • Faqet : 768
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0323112376

17910 LEKË

Anesthesia Equipment: Principles and Applications (Expert Consult: Online and Print), 2e

"Anesthesia Equipment: Principles and Applications, 2nd Edition" është një libër referencë gjithëpërfshirës, i përditësuar  që mbulon të gjitha aspektet e fizikës dhe pajisjeve për anestezist.
 • Merrni vendime të mirëinformuara  duke zgjeruar kuptimin tuaj të parimeve fizike të pajisjeve, arsyetimin për përdorimin e tyre, sistemet e shpërndarjes për anestezi me inhalim, monitorimin e sistemeve, rreziqet dhe tiparet e sigurisë, mirëmbajtjen dhe sigurimin e cilësisë, situata të veçanta / pajisje speciale për anestezi jo të zakonshme të të rriturve, dhe drejtimet e ardhshme për këtë fushë.
 • Sigurimi i  pacientit me këshilla të hollësishme mbi menaxhimin e rrezikut dhe implikimet medicolegale të përdorimit të pajisjeve.
 • Aplikoni informacionin më të plotë dhe më të fundit në dispozicion për makinat, vaporizatorët, ventilatorët, sistemet e frymëmarrjes, vigjilencën, ergonomikën dhe simulimin.
 • Paraqitni përdorimin e sigurt dhe efektiv të pajisjeve falë qindra vizatimeve dhe fotografive  me ngjyra të plota.
 •  Gjeni tekstin dhe imazhet e plota në internet, plotësisht të kërkueshme, në www.expertconsult.com.

17910 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 217. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion