51aM8DBOS6L._SY498_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt, 25 shtator 2013
  • Faqet : 320
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780702046452

4588 LEKË

150 ECG Problems, 4th Edition

Për këtë Edicion të Katërt janë përfshirë më shumë 30 EKG të reja, kryesisht për të mundësuar shembuj më të qartë edhe pse libri qëllimisht përmban disa të dhëna teknikisht të varfra për të mbajtur një perspektivë të “botës reale”. “Ky libër është për një qasje të thjeshtë ndaj pacientit, i cili është vërtetë i rëndësishëm, duke dhënë informacione të bollshme për hapat e parë drejt diagnozës së pacientit. Paraqet 150 histori të shkurtra rastesh me EKG, disa prej tyre të plotësuara nga rrezet X dhe pyetje për ju, që të vendosni se cila mund të jetë diagnoza e duhur dhe hapat e mëtejshëm të menaxhimit”. Nga Perfusion, Prill 2015. Rreth Autorit Emeritus Profesor i Kardiologjisë, Universiteti i Nottingham, Royaume-Uni.

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 126. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion