weters

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I gjashtë, 3 dhjetor 2013
 • Faqet : 464
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0702047473

8957 LEKË

Wheater’s Functional Histology, A Text and Colour Atlas, 6th Edition

 • Wheater's Functional Histology” ofron një tekst të përmbledhur, të shoqëruar me qindra imazhe dhe slide histologjike, ky libër do t'ju pajisë me të gjitha informacionet e nevojshme për histologjinë për të përfunduar provimet tuaja.
 • Të gjithë (print) blerësit marrin eBook të plotë, të shkarkueshëm (nëpërmjet Student Consult) - i cili tani përfshin pyetje me zgjedhje të shumëfishta për të testuar përgatitjen e provimit.
 • Njihni strukturën mikroskopike të indeve normale njerëzore dhe se si lidhet me funksionimin me ndihmën e mbi 900 imazheve dhe ilustrimeve të histologjisë me cilësi të lartë.
 • Mësoni si të aplikoni histologjinë në një kontekst klinik përmes mbulimit të kushteve të zakonshme klinike në secilin kapitull.
 • Qasje në të gjithë përmbajtjen online në Student Consult, duke përfshirë të gjitha imazhet, një histolab virtuale, dhe USMLE-style pyetje vetë-vlerësimi dhe arsyet.
 • Fitoni një kuptim të pasur të histologjisë përmes tekstit të thjeshtë dhe konciz dhe titrave që përditësohen tërësisht me hulumtimet më të fundit dhe zbulimet e reja.

8957 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 212. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion