1

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I parë, 22 tetor 2014
  • Faqet : 688
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723435532

4282 LEKË

Crash Course Quick Reference Guide to Medicine and Surgery

Kursi intensiv “Quick Reference Guide to Medicine and Surgery” është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimeve! Është një vëllim unik i cili përfshin temat klinike kryesore të të gjithë programit mjekësor. Një ndihmës i shkëlqyer si në ditën tuaj të parë si student i mjekësisë klinike, ashtu edhe në përgatitjet për provimet përfundimtare e në formimin profesional. I prezantuar në një format të qartë, konciz dhe të lehtë për t’u asimiluar “Quick Reference Guide to Medicine and Surgery” është një tekst esencial për çdo student mjekësie ose mjek të ri. Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe arrini suksesin në provime.

4282 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 1. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion