29

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I parë, 30 gusht 2013
  • Faqet : 272
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723437352

4588 LEKË

Crash Course Evidence-Based Medicine: Reading and writing Medical Papers

Edicioni i ri i “Evidence-Based Medicine: Reading and Writing Medical Papers” vjen me një vlerë të shtuar: ka trajtën e një kursi intensiv ku mund të kërkoni, rishikoni dhe përdorni vlerësimin interaktiv për të testuar të kuptuarit tuaj. “Evidence-Based Medicine: Reading and Writing Medical Papers” është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimeve! Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe kalojini provimet me sukses. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikëri nevojat tuaja. Ky vëllim i fundit sjell bashkë disiplina si mjekësia e bazuar në evidenca, statistika, vlerësimin kritik dhe kontrollin klinik – të gjitha esenciale në studimet aktuale dhe në praktikën moderne klinike. Nis me bazat që çdo student duhet të dijë dhe vijon me detaje që përmbushin pritshmëritë e kujtdo që zhvillon studime kërkimore.

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

Edicioni i ri i “Evidence-Based Medicine: Reading and Writing Medical Papers” vjen me një vlerë të shtuar: ka trajtën e një kursi intensiv ku mund të kërkoni, rishikoni dhe përdorni vlerësimin interaktiv për të testuar të kuptuarit tuaj. “Evidence-Based Medicine: Reading and Writing Medical Papers” është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimeve! Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe kalojini provimet me sukses. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikëri nevojat tuaja. Ky vëllim i fundit sjell bashkë disiplina si mjekësia e bazuar në evidenca, statistika, vlerësimin kritik dhe kontrollin klinik – të gjitha esenciale në studimet aktuale dhe në praktikën moderne klinike. Nis me bazat që çdo student duhet të dijë dhe vijon me detaje që përmbushin pritshmëritë e kujtdo që zhvillon studime kërkimore.

COD: 29. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion