emergjenca

DETAJET

Emergjenca, infeksione dhe anomali

Në këtë kurs do të flitet për infeksionet bakteriale dhe virale të emergjencave mjekësore, të trajtimeve stomatologjike dhe efekteve të tyre të padëshiruara. Pjesëmarrësit do të azhornohen mbi menaxhimin e emergjencave mjekësore më të zakonshme dhe më të rëndësishme që mund të ndodhin në një klinikë dentare. Një problem që është absolutisht i nevojshëm që të njihet, me shpresën që nuk do jetë e nevojshme kurrë që të përballeni me të. Tre modulet e para kanë si qëllim infeksionet që i interesojnë stomatologëve. Dy prej tyre do të ofrojnë një përditësim mbi terapinë antibiotike të pacientëve me lunga odontogjene, raste shumë të zakonshme por që shpesh nuk menaxhohen dhe trajtohen në mënyrën e duhur, ndërsa më pas do të shohim një rishikim të rëndësishëm për trajtimin e kaninit të përfshirë në nofull.)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: AL-DCA1501B. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion